Skip to main content

Facilități

Cantina școlii

Grădinița/ Școala/ Liceul Hermann Oberth crede în importanța alimentației copiilor/ tinerilor. Pe termen lung, hrana are un impact major asupra stării de sănătate a elevilor, asupra capacității de concentrare, asupra stilului de viață format.

Transport școlar

Transportul școlar facilitează deplasarea la/ de la grădiniță/școală acasă, în anumite zone clar definite sau la/ de la metrou Pipera.Flota de vehicule este dotată cu toate măsurile de securitate care garantează bunăstarea elevilor noștri.

Orientare psihopedagogică

Priorităţile noastre se îndreaptă cu preponderenţă către detectarea şi prevenirea unor eventuale dificultăți, tulburări și nevoi educaționale speciale.

Cabinet medical

Cabinetul medical este complet echipat, iar  personalul medical este pregătit pentru efectuarea triajului, acordarea primului ajutor, comunicarea cu părinții din perspectivă medicală, supravegherea igienizării spațiilor etc. Totodată, îi îndrumă pe elevi pentru a avea un mod de viață sănătos și a învăța reguli de igienă în funcție de vârstă.

Zone de recreere

Spațiile de recreere sunt de o importanță vitală în cadrul unei instituții de învățământ: terenuri de sport, apții pline de verdeață, toate acestea  îi ajută pe elevi să se relaxeze pe durata pauzelor, să socializeze și...să se joace.

Campus virtual

Pandemia cu SarsCoV-2 a produs schimbări majore în educație. Atunci când participarea directă la programele educaționale nu a mai fost posibilă, totul s-a schimbat rapid. Un veritabil campus virtual s-a născut: s-au creat clase virtuale, catalog electronic, cancelarie virtuală.